Lets go out

Dagje weg – Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is bij ons een groot favoriet als het gaat om een familie uitje. Het is een mooi, net en overzichtelijk park. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en het attractie aanbod is groot. Avonturenpark Hellendoorn is een park wat echt goed afgestemd is op het hele gezin, het is geen park met alleen maar Thrill-rides, maar ook zeker geen park met alleen maar kindermolens. Een kracht van dit park is de familie sfeer die er hangt, deze wordt versterkt door park karakters Kareltje en Jasmijn. Met Lets go out gingen we er op uit en beleefden we een geweldig avontuur in Hellendoorn. Check hier de uitgebreide blog met foto reportage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: