Lets go out

Dagje weg – Heksendoorn

Zodra de herfst bladeren weer van de bomen vallen dan weet je dat het bijna in aantocht is… De herfstvakantie! En als je herfstvakantie zegt, zeggen wij weer ” dagje weg!” . Wij genieten tijdens de maand oktober elk jaar weer van Halloween. Elk jaar gaan we met ons gezin griezelen in Heksendoorn, dit is een kindvriendelijk griezelfeest in Avonturenpark Hellendoorn. Dit keer hebben we met Lets Go Out geen review maar een vlog gemaakt. Check onze vlog :

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: