Dagje uit gezin Lets go out Pretpark Vakantie vlog

Europapark – Vlog

Europapark is Duitslands grootste pretpark. Europapark is, op Disneyland Parijs na, Europa’s best bezochte Attractiepark. Je kan wel zeggen dat Europark daarmee de grootste van europa is, aangezien het geen merknaam als Disney achter zich heeft staan. Europa park is geen onderdeel van een grote naam, Europapark is een park op zichzelf. Dat maakt het nog specialer dat dit park zulke goede cijfers heeft.

Europapark is een super leuk uitje om te doen tijdens je verblijf in het Zwarte woud of vakantie in Frankrijk (tenminste als je dichtbij de Duite grens verblijft). Europapark ligt in Rust, dit is in de buurt van Freiburg en is prima te bereiken via de Duitse autobahn.
Afgelopen zomer waren wij meerdere dagen in Europapark. Binnenkort lees je hier meer over op onze uitjes blog Lets Go Out.

Vlog

Ben je ondertussen benieuwd geworden naar Europapark en wil je een sfeerimpressie krijgen van een van de mooiste pretparken waar wij ooit geweest zijn? Check dan onze Video op ons YouTube Kanaal! of klink op de link hieronder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: