Dagje uit er op uit met kinderen kidsproof Lets go out review

Cowboytje Spelen in Cowboys en Indianen

We zijn er allemaal wel bekend mee, indoorspeeltuinen. Die heerlijke grote masale hallen waar je tijdens een regenachtige of koude winterdag heerlijk kan binnenspelen. Over het algemeen zijn deze indoorspeeltuinen gelijk, ze zijn kleurrijk en bevatten vrijwel dezelfde speeltoestellen en trampolines. En toch is de ene indoorspeeltuin de andere niet. Er is wel degelijk onderschijt en wat ons betreft zit dit hem vooral in de Thematisering.

Thematisering

In het drentse Coevorden, vlakbij Attractiepark Slagharen, hebben ze een indoorspeeltuin gecreerd waar je echt een cowboy of indiaan kan uithangen. De hele speeltuin is in Westernstyle. De cowboy, paarden en indianen staan daarbij centraal. Het zal wel in die streek rondhangen, want ook in Attractiepark Slagharen is deze thematisering terug te vinden. Dit zorgt er voor dat Cowboys & Indianen een leuke combi is als je een midweekje verblijft op het vakantiepark in Slagharen of in vakantie park collendoorn waar ook het western thema centraal staat.

Op 1 januari 2020 trokken we met Lets Go Out er op uit naar Cowboys & Indianen Speelreservaart te Coevorden. Maakt een leuke thematisering een indoorspeeltuin anders? of ben je gewoon benieuwd wat er allemaal te doen is? Check dan HIER onze blog op Lets Go Out!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: