gezin kidsproof mieke zegt review speelgoed

Cadeautips voor een 12 jarige!

Voor Go or No Go mochten we een paar leuke speelgoed items van ORB testen. Dit waren o.a. de Squishies en Slimy met Glitters. Deze girly gadgets zijn leuke verjaardagscadeautjes om te geven maar natuurlijk nog veel leuker om te krijgen. De dame bij ons thuis wordt in mei alweer 12 jaar. Daarmee breekt een nieuwe periode aan. Dag basisschool meisje, hallo jonge dame!

Wat geef je een 12 jarige nou eigenlijk op verjaardag? Want spelen ze nog wel met speelgoed? Draait het leven van een 12 jarige alleen maar om social media? Wij zette een paar leuke en betaalbare verjaardagstip op een rijtje. je leest dit HIER terug in de blog op Go or No Go

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: