er op uit met kinderen gezin kidsproof Lets go out mieke zegt review The Mommy Diaries vlog zwembad

Lets Go Out – Nettebad Osnabruck

Net voordat alle zwembaden de deuren gingen sluiten hebben wij een dag kunnen genieten van het Nettebad in Osnabruck. Wij schreven hierover een Blog voor The Mommy Diaries. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit zwembad? Check dan snel HIER de blog met vele fotos en videos.

Vlog – Nettebad

Waarom kozen wij voor een review van het Nettebad?

Wij kozen voor een uitje naar het Nettebad, omdat het plaatsje Osnabruck in de zomermaanden een trekpleister is voor vele Nederlanders. Dit komt niet alleen omdat het een leuke stad is, met een geweldige Dierentuin, maar ook door de omliggende dorpjes welke voorzien zijn van leuke familie campings. Daarnaast is Osnabruck ook nog redelijk te overzien qua afstand vanaf de Overijsselse grensovergang. Binnen een uur kan je er zijn.

Wij stonden in 2018 op een camping in Tecklenburg. (hierover binnenkort meer) Het was toen een hele warme zomer waarbij we echt zochten naar een leuke activiteit waarbij we vooral met de kleintjes even uit de zon konden. Het Nettebad was toen zeker een uitkomst voor ons. Maar als je het om gaat draaien werkt dit ook, want op regendagen op een camping in een tent zitten is ook niet alles. Ook dan is het Nettebad een super leuk bad om een dagje heen te gaan.

Het nettebad biedt naast een zwembad ook diverse coole glijbanen en wellness aan. Je kan er prima een hele dag vermaken. In de zomermaanden behoort er ook nog een groot Freibad bij de entree. (buitenbad).

Ga jij binnenkort ook richting Osnabruck en zoek je een leuk overdekt uitje? dan is het Nettebad zeker een tip om mee te pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: