Go or No Go kidsproof mieke zegt pipp zegt review speelgoed Toys vlog wonen in duitsland

Review – Vtech Verenpret pauw

Voor Go or No Go mochten we de Verenpretpauw van Vtech uittesten. Ik kan je zeggen dat Vtech speelgoed bij ons erg geliefd is. Niet alleen omdat wij veel kinderen thuis hebben, maar ook omdat het stimuleert in de ontwikkeling van de taal. En laten wij thuis meerdere talen spreken waarbij deze kinderlijke manier van stimuleren erg goed uitkomt.

Leer een extra taal met V tech!

Wij adviseren dan ook alle ouders die verhuisd zijn naar een ander land, of van plan zijn om te verhuizen naar een ander land, je eens te verdiepen in educatief speelgoed als je een nieuwe taal wil leren. Het is zoveel meer dan speelgoed en niet alleen voor kinderen leerzaam. Ik zal hier binnenkort snel meer over gaan schrijven, voor nu even terug naar de verenpauw!

Review – Vtech Verenpauw – Go or No Go

Ben je benieuwd wat deze geweldige pauw allemaal te bieden heeft? Wij schreven een blog voor Go or No Go welke je HIER kan terug vinden.

Leuk tijdens verplicht thuis zitdagen

Samen met Pipp (3) maakten we een vlog, zit je nu ook thuis en wil je graag een leuk kort filmpje kijken van deze Verenpauw? of misschien van ander speelgoed? Check dan onze Vlogs HIER!

Hier alvast de Vtech Verenpauw Vlog (wat is die toch leuk! )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: