Dagje uit er op uit met kinderen Friesland gezin Go or No Go Lets go out Pretpark review

Lets Go Out – Duinenzathe 2020

In de zomer van 2020 gingen wij een dagje naar Duinenzathe in het Friese Appelscha. Een park waar ik als kind al vaak kwam en het werd dan ook hoog tijd dat ik mijn kinderen daarmee naar toe zou nemen. Gezien het park een adviesleeftijd tm 12 jaar hanteert besloot ik alleen met de jongste drie kinderen te gaan. Deze hebben de leeftijd 2, 3, en 8 jaar.

All Inclusive

Duinenzathe werkt tegenwoordig met een All Inclusive concept. Dit betekend in de praktijk dat je 1 entree prijs betaald en je de hele dag kan genieten van het. gehele attractie aanbod alsmede het eten en drinken wat bij dit concept hoort. ( friet, snacks, broodjes, soep, ijsjes, limonade, koffie en thee).

Go or No Go

Vrij recent is het voormalige verkeerspark Assen overgeplaatst naar Duinenzathe en kwam er een nieuwe achtbaan in het park. Of de komst van deze nieuwe attracties ook een aanwinst zijn voor het park, of het all inclusief meerwaarde heeft en of dit park in corona tijden een veilig uit je is? Je leest het terug in een nieuw blog voor Go or No Go!

Video

Wij hebben tijdens ons bezoek een paar leuke beelden gemaakt van toch wel een leuk familie parkje in het Friese Appelscha, check hieronder de video :

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: