decoreren Go or No Go interieur lifestyle mieke zegt wonen

Online je huis pimpen met Desenio

In tijden van Corona is het steeds lastiger om even lekker de tijd te nemen om via de normale manier naar de winkel te gaan. Tegelijkertijd zitten we ook meer thuis en willen we hier en daar ook ons huis een beetje meer huiselijk maken. Misschien is het wel tijd voor verandering in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Maar hoe kan je dat het beste doen als je niet de deur uit mag.

Desenio

Wij testte de online service van Desenio. Hier kan je een wand in je huis helemaal je eigen maken dmv foto posters. Dit alles kan je thuis en dus online doen. Of dit een succes is en hoe je dit kan doen? Lees je terug in een nieuwe blog voor Go or No Go!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: