Digitale tijdperk Games Go or No Go papa Tim Playstation 4 review Sem

Review Marvel Avengers Playstation 4

Een video game met Superhelden, tja welke jongen vindt dat nou niet leuk? Het was dan ook geen verrassing dat onze jongens – en dit is inclusief papa Tim – erg enthousiast werden toen ze de allernieuwste Marvel Games voor de playstation 4 in handen hadden.

Bij het horen van Marvel Avengers the game werden de mannen dusdanig enthousiast dat ze gelijk hun superhelden outfits uit de kast trokken en zich afsloten van de wereld om zich heen. Of deze game ook echt een succes is? Je leest het in een nieuwe blog voor Go or No Go! Benieuwd of Marvel Avengers voor de Playstation 4 een Go is? Check dan snel de blog hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: