Digitale tijdperk Games Go or No Go Nintendo Switch review Toys

Review – Umihara Kwasase : Bazooka

Toen we de mogelijkheid kregen om een apart spel te gaan testen voor de Nintendo Switch welke geheel in het teken staat van Japanse tekenkunst dachten we ‘ nou dat zal hier wel goed in de smaak vallen bij de jeugd des huizes ‘ .

Sushi Chef

De Game een serie van platvorm spellen waarin een jonge Japanse sushi chef genaamd Kawase Umihara verdwaald raakt in een surrealistische wereld. Dit klinkt als een goede basis voor een video game. Of het ook daadwerkelijk een leuk spel is? Wij testte het uit voor Go Or No Go! Benieuwd of het een Go of No Go is? Lees dan hier de Blog !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: