Digitale tijdperk Geen categorie Go or No Go kidsproof Mees speelgoed Toys V-Tech vlog

Review – V tech Kiddizoom Action Cam HD

Vandaag de dag kan je er niet meer om heen, de Vloggers. Daar waar vroeger Take That en de Kelly family tot mijn helden behoorden, zijn vloggers vandaag de dag de helden van onze kinderen. Daar waar ik vroeger de popster uithing voor de spiegel staan in 2020 de kinderen met een camera voor hun gezicht en maken ze hun eigen vlogs en dansjes. En dat filmen is natuurlijk niet alleen leuk van je zelf, maar ook van al je avonturen die je beleefd. Een echte action cam is dan ook een Must Have! V tech ontwikkelde een kindvriendelijke Action cam en onze Mees Testte hem voor je uit! Benieuwd naar het resultaat? Check dan snel hier de Blog! of check de door mees gemaakte video hier onder (uiteraard gemaakt met de Vtech Kiddizoom Action cam! )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: