Lets Go Out

Lets Go Out is onderdeel van Miekezegt. Wij gaan er als gezin graag op uit en om het overzicht te bewaren hebben de reviews van onze uitstapjes en vakanties een eigen podium gekregen. Lets Go Out staat voor de wereld ontdekken met kinderen. Er op uit gaan met onze 5 kinderen geeft ons een hele andere kijk aan het leven. Een pretpark was nog nooit zo leuk, omdat we, gezien de leeftijden van 2, 3, 7, 11 en 13 jaar geen attractie overslaan. Een dierentuin is nog nooit zo interrsant geweest omdat we met de ogen van onze kinderen geen detail overslaan. We zien dingen die we anders nooit zagen en dat maakt het er op uit gaan met kinderen zo leuk.

Pretpark Fans

Wij zijn behoorlijke Themepark fans. Het maakt ons eigenlijk niet uit of het nu gaat om een groot park of een klein park, elk park heeft zo zijn eigen charme en sommigen totaal niet. (dat kan natuurlijk ook). We testen er wat op los met zijn allen, geen achtbaan gaat te snel, geen drop is te hoog.

Paps en mams bedankt!

Ik heb mijn pretpark verslaving te danken aan mijn ouders die vroeger overal met ons heen gingen. Zo was ik als klein kind al in vele parken in heel Europa geweest. Waaronder de 2 grootsten, Europapark en Euro Disney (Disneyland Parijs) . Toen ik zelf een rijbewijs had bezocht ik ook weer op eigen been vele parken en nu met mijn eigen gezin is het bezoeken van pretparken nog veel leuker geworden. Met de stralende ogen van onze kinderen is zelfs een simpele bootvaart weer leuk geworden.

Prijskaartje

De vraag die we vaak krijgen ” hoe doen jullie dat allemaal? al die pretparken? dat kost toch zo veel geld?” Dat klopt! We zijn de afgelopen jaren erg creatief geworden mbt kortingen, jaarkaarten etc. Wij sparen ook echt wel voor parken, we hebben thuis een pretpark pot waar we geld in doen. Hoe we dit bij elkaar sparen vertel ik later nog wel eens in een blog.

Making Memmories

Het leven is kort, soms te kort, we hebben behoorlijk wat tegenslagen gehad in ons leven en dit heeft onze hele denkwijze veranderd. Niet alleen onze denkwijze, maar ook onze levensstijl. Het draait bij ons vooral om vrije tijd hebben en met elkaar en herinneringen maken. We zijn geen mensen die materialistisch in het leven staan, maar we leven en genieten van het leven. De wereld ontdekken en op deze manier veel leren van het leven, te samen, met ons gezin. Dat staat bij ons altijd voorop. En ja, daar hebben wij veel voor over, dus ook een bepaald prijskaartje in euros. Het is een keuze die we gemaakt hebben en welke bij ons past, wij genieten er van en we horen onze kinderen ook niet klagen, dus we hopen dat ook zij met onze mindset veel leren en vooral genieten van het leven.

De wereld ontdekken door te leven , de wereld ontdekken door de ogen van onze kinderen, er op uit gaan en leren wat de wereld te bieden heeft, dat is voor ons pure rijkdom!

Lets Go Out – Mieke Zegt

%d bloggers liken dit: