Samen werken

Lijkt het je leuk om samen te werken met Miekezegt ? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. Je vindt deze bij “contact”.

Wij vinden het super leuk om samen te werken met andere bloggers, dit kan bijvoorbeeld dmv het aanbieden van een gast blog.

Reviews familie – kind gerelateerde producten

Ook staan wij thuis open voor het testen van producten wat te maken heeft met het gezin.

Dit kan zijn voor producten voor papa’s en mama’s maar ook voor kinderen.

Denk hierbij aan speelgoed, games voor de playstation4, Nintendo 3ds en de switch, boeken, bordspellen, knutselwerkjes, mindgames en meer.

Met kinderen in de leeftijd 2, 3, 7, 11 en 13 hebben we een divers aanbod aan speelgoed thuis, maar ook diverse kritische ogen die mee kijken.

Ons doel bij het testen van familie gerichte producten is dat we het niet alleen belichten vanuit het oogpunt van de ouders, maar ook zeker door de ogen van de kinderen. Niemand is zo eerlijk als een kind 😁. Daarbij komt dat een kind een hele andere kijk heeft op speelgoed dan ouders.

En de kids moeten er uiteindelijk mee spelen.

We leveren een review van het product in combinatie met goede foto’s en indien gewenst ook een video review waarmee we het product nog eens extra goed in kaart kunnen brengen.

Reviews van dagjes uit

We gaan er graag met onze grote gezin op uit, of dit nou naar een dierentuin, een pretpark, een indoor speeltuin, een zwembad of een uitje in het bos is, maakt voor ons niks uit

Het leven zit vol ontdekkingen en wij spelen graag de ontdekkingsreiziger.

Met kinderen in de leeftijd 2 tm 13 jaar zijn onze ontdekkingsreizen erg divers, toch proberen we altijd weer iets uit te zoeken wat voor elk kind leuk is.

We gaan er dus graag op uit, vandaar dat we een uitjes pagina hebben ontwikkeld met ons gezin, Lets Go Out.

Lets go out staat voor ons gezin die er dus graag op uit gaat. Met Lets Go Out gaan we op ontdekking en beleven we de dagjes uit door de ogen van onze kinderen. We schrijven er een review over maken prachtige foto’s en eventueel kunnen we ook een video maken.

Nieuwsgierig geworden ? Check dan ook http://www.letsgoout.blog

Of neem contact op met ons via “contact”

Liefs,

Mieke zegt

%d bloggers liken dit: